Gold Coast Melaka Resort [REVIEW] Berbaloi ke?

Resort ini adalah salah satu dari penginapan yang mempunyai taman tema air sendiri. 

Bagi yang merancang menginap di sini semasa bercuti, di bawah ini Ibu sertakan gambar menarik di Gold Coast Resort Melaka. Sekiranya anda nak survey lagi resort lain, baca lebih lanjut di link di bawah ini.
Resortdi Melaka tepi pantai untuk makan angin. Mana yang best?

Kelebihan menginap di Gold Coast Melaka.

Gold Coast Melaka Resort

Selepas sampai, boleh terus check ini di lobby. Letak barang di bilik dah boleh terus bawa anak anak ke taman tema air.

Gold Coast Melaka Resort lobby

Resort Gold Coast ada water theme park sendiri.

Dan lebih seronok, boleh mandi di sini siang dan malam. Boleh main air sepuas puasnya.

Gold Coast Melaka Resort water theme park

Ada banyak juga permainan di taman tema mini untuk anak anak kita.

Gold Coast Melaka Resort permainan water theme parkGold Coast Melaka Resort permainan water theme parkGold Coast Melaka Resort kolam mandi water theme parkGold Coast Melaka Resort kolam mandi water theme park

Cuti sekolah memang akan penuh dengan orang.

Gold Coast Melaka Resort kolam mandi ramai orang

Waktu malam pula akan di terangi dengan lampu. Tak kisah nak mandi malam. Asalkan tak selesema sudah kan.

Gold Coast Melaka Resort kolam mandi waktu malamGold Coast Melaka Resort kolam mandi waktu malamGold Coast Melaka Resort permainan untuk kanak kanakGold Coast Melaka Resort permainan untuk kanak kanak

Bilik penginapan yang selesa selepas puas mandi manda. Review ada pelbagai. Nasiblah dapat bilik yang ok atau tak.

Gold Coast Melaka Resort bilik katil queenGold Coast Melaka Resort bilik katil singleGold Coast Melaka Resort dapur

Kemudahan di dalam bilik yang lengkap. Tapi, ini semua bergantung kepada jenis bilik yang kita tempah.

Gold Coast Melaka Resort ruang tamu

Dalam gambar memang lawa, nak tahu pandangan yang lebih telus, elok baca dulu ulasan terbaru dari pengunjung yang menginap di sini.

Buat kajian dan jadi pengguna bijak.

Gold Coast Melaka Resort ruang tamu

Ada banyak tempat untuk mak ayah duduk duduk sambil lihat anak anak main air. Mak ayah pun nak masa berdua dengan pasangan masing masing kan.

Gold Coast Melaka Resort tempat lepakGold Coast Melaka Resort restoranGold Coast Melaka Resort restoran

Dah puas jamu mata dengan permandangan di Gold Coast Resort? Kalau hati masih belum puas lagi, elok buat lagi sedikit kajian.

Tak perlu susah susah, di bawah ini Ibu sertakan 2 jenis penginapan yang popular di kalangan pelancong. Sama ada nak tinggal di homestay ataupun di chalet. Ya lah kan. Asyik mandi di taman tema. Nak juga mandi pantai. 
Homestay mesra keluarga hampir tempat best di Melaka.
Chalet dan home stay yang terletak depan pantai di Melaka.
Gold Coast Melaka Resort [REVIEW] Berbaloi ke? Reviewed by Ibu Syurga on Julai 04, 2018 Rating: 5

5 ulasan:

  1. singgah sini, cantiknya tempat diaa... tak tahu la bila nak singgah hii

    BalasPadam
  2. Pernah rancang nak menginap di sini Ibu, tapi review orang macam mengecewakan. Terus tukar tempat lain

    BalasPadam
  3. Saya lagi suka pergi Melaka wonderland sebab permainan banyak dan besar.

    BalasPadam
  4. Baru tau ada resort macam ni di Melaka. Menarik untuk bawa anak anak makan angin

    BalasPadam
  5. Tempat ni tak recommended. Itu pendapat Maznee. Sebab harga macam ni baik duduk tempat lain.

    BalasPadam

Hak Cipta Terpelihara Kasihnya Ibu Membawa Ke Syurga © 2017-2018

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.