Mabohai Resort Klebang Melaka [REVIEW] Berbaloi ke?

Kebelakangan ini, Pantai Klebang Melaka banyak mendapat liputan di media sosial. Macam macam kedai yang viral di sana dari kuih keria hingga coconut Shake.

Jika anda merancang menghabiskan cuti anda di sini, Mabohai resort di Klebang adalah satu pilihan hebat. Di Melaka memang ada banyak pilihan resort. Kalau nak buat perbandingan, boleh baca link di bawah. Kalau tak nak, boleh teruskan lihat gambar
Resort di Melaka untuk makan angin. Mana yang terbaik?

Mabohai Resort Klebang MelakaMabohai Resort Klebang Melaka receptionMabohai Resort Klebang Melaka receptionMabohai Resort Klebang Melaka bilik tidurMabohai Resort Klebang Melaka deretan bilikMabohai Resort Klebang Melaka permandanganMabohai Resort Klebang Melaka swimming poolMabohai Resort Klebang Melaka swimming pool tepi pantaiMabohai Resort Klebang Melaka hari keluargaMabohai Resort Klebang Melaka laman luasMabohai Resort Klebang Melaka lepak tepi pantaiMabohai Resort Klebang Melaka dapur grill bbqMabohai Resort Klebang Melaka matahari terbenamMabohai Resort Klebang Melaka pintu masuk

Ok, sudah habis lihat keadaan di Mabohai resort. Ibu harap ia membantu. Kalau tidak, mungkin anda nak cuba tinggal di homestay ataupun chalet.

Tak perlu susah susah, Baca saja list yang Ibu buat khusus untuk anda.
Bermalam di homestay menarik sekitar Melaka.
Bermalam di chalet di persisiran pantai Selat Melaka.

Mabohai Resort Klebang Melaka [REVIEW] Berbaloi ke? Reviewed by Ibu Syurga on July 05, 2018 Rating: 5

7 comments:

  1. Mama singgah bertandang ke blog sis petang rabu ni.Resort tepi pantai yang best ni Ibu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang seronok, boleh main air laut dengan anak anak

      Delete
  2. Menarik betul idea percutian di resort tepi pantai. Melaka memang tempat kegemaran ramai untuk bercuti

    ReplyDelete
  3. Saya sekeluarga suka singgah pantai kalau pergi jalan jalan ke Melaka. Biasa pergi pantai pengkalan balak sebab satu jalan dengan rumah adik

    ReplyDelete
  4. Duduk tepi pantai di hujung minggu memang tak pernah jemu. Rasa tenang je

    ReplyDelete
  5. cantik.. Melaka makin maju.. dulu zaman blajo kat sana, tak de pun sume ni.. huuu

    ReplyDelete
  6. Belajar di mana dulu sis? MMU agaknya ni

    ReplyDelete

Hak Cipta Terpelihara Kasihnya Ibu Membawa Ke Syurga © 2017-2018

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.