Casa Rasa Sayang Resort Kuala Sungai Baru Melaka.

Dalam banyak banyak homestay, chalet dan resort, Ibu paling suka tengok suasana di Casa Rasa Sayang. Resort ini terletak di Pengkalan Balak Melaka dan kawasan ini ada banyak chalet & homestay. 
Nak tahu penginapan terbaik di tepi laut? Lihat senarai chalet paling best di Pengkalan Balak.
Dan sering menjadi pilihan pelancong ke Melaka yang nak buat family day. Kalau nak tahu kenapa, cuba lihat gambar gambar di bawah.

Casa Rasa Sayang Resort Melaka


Casa Rasa Sayang Resort kuala sungai baru

Casa Rasa Sayang Resort kolam renang

Casa Rasa Sayang Resort dewan makan

Casa Rasa Sayang Resort Melaka ruang tamu

Casa Rasa Sayang Resort lounge

Casa Rasa Sayang Resort  ruang makan

Casa Rasa Sayang Resort tepi pantai


Casa Rasa Sayang Resort permandangan pantai

Casa Rasa Sayang Resort Waktu senja

Casa Rasa Sayang Resort ombak


Casa Rasa Sayang Resort pintu masuk

Casa Rasa Sayang Resort pantai

Casa Rasa Sayang Resort swimming pool

Casa Rasa Sayang Resort ruang tamu

Casa Rasa Sayang Resort ruang tamu

Casa Rasa Sayang Resort bilik tidur

Casa Rasa Sayang Resort blik tidur

Casa Rasa Sayang Resort katil single

Casa Rasa Sayang Resort laman rumah


Casa Rasa Sayang Resort tamat

Masih belum jumpa homestay yang sesuai dengan objektif percutian anda di Melaka? Jangan risau, Ibu ada buat senarai terbaik untuk memudahkan urusan anda.
Senarai rumah homestay Melaka yang murah dan dekat tempat best!
Casa Rasa Sayang Resort Kuala Sungai Baru Melaka. Reviewed by Ibu Syurga on July 03, 2018 Rating: 5

5 comments:

  1. Cantik sungguh, keluar auntie yang besar mesti suka buat gathering tepi pantai macam ni.

    ReplyDelete
  2. Mama singgah bertandang ke blog sis petang rabu ni. wah cantik benar casa rasa sayang ni. Duduk tepi pantai di rumah banglo besar macam ni.

    Siap buat homestay lagi

    ReplyDelete
  3. Saya ni hari hari buat banglo, kalau cuti pun masuk banglo rasa macam tak cuti pulak. Ada je benda tak kena depan mata saya

    ReplyDelete
  4. Menariknya, menginap di rumah peranginan besar tepi laut

    ReplyDelete
  5. Rasanya tempat ni selalu jadi lokasi shooting drama dan filem. Tempat pun menarik kan

    ReplyDelete

Hak Cipta Terpelihara Kasihnya Ibu Membawa Ke Syurga © 2017-2018

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.