Susu Kambing Lazz! Review harga & kebaikannya untuk seisi keluarga.

Biar betul susu kambing tak bau hamis? Serius weh! Tak percaya, cuba try Lazz!

susu kambing lazz
Tak kira baik macam manapun khasiat susu kambing, kalau baunya tak menyenangkan.

Rasa rasa ramai ke orang yang minum?

Mujurlah sekarang ni ada susu kambing organik di pasaran yang tak berbau. Rasanya pun sedap memikat. Sekali rasa teringat ingat.

Jenama susu kambing yang di maksudkan adalah Lazz.

Mari kita mengenali jenama yang sedang meningkat naik ini.




Susu Kambing Lazz, Memang Kelazz.. Mbekk!

Susu ini di pasarkan oleh Lazz Ain Marketing yang menghasilkan produk tenusu  susu kambing asli yang di import dari Holland. 

Holland memang terkenal dengan teknologi perladangan dan tenusunya. Siapa yang tak kenal jenama susu Dutch Lady kan? Syarikat Holland lah tu.
Bacaan menarik: Susu Dutch Lady jenama yang diyakini, Ini sebabnya ia menjadi pilihan ramai keluarga di seluruh dunia!
Balik kepada topik asal, syarikat yang mengeluarkan Lazz telah ditubuhkan pada tahun 2015 dan beribu pejabat di Seremban. 


Keistimewaan Susu Kambing tepung Jenama Lazz?

Susu kambing keluaran syarikat ini adalah 100% organik. Ini bermakna makanan kambing kambing susu dari Holland ini di jaga sebaiknya dari sumber semulajadi.

Susu Lazz terdiri daripada 4 perisa yang lazat, iaitu:
  1. Perisa original susu kambing
    .
  2. Perisa susu kambing original berserta kurma
    .
    Bacaan menarik: Sedap ke susu kambing kurma jenama Lazz? Baca respon pengguna sekarang.
    .
  3. Perisa susu kambing kopi berserta kurma
    .
  4. Perisa susu kambing coklat berserta kurma
    .
Kambing susu Holland ini bukan dari jenis GMO (Genetically modified organics) dan Alhamdulillah setakat ini susu Lazz mendapat sambutan di seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei.

Selain itu, Susu ini di sasarkan khas untuk beberapa golongan.

Siap ada set khas untuk setiap kumpulan lagitew.

Contohnya.


1. Set Sejoli (Susu kambing Lazz untuk suami isteri)

  • Lazzcafe untuk suami (Kopi Pracampuran Susu Kambing Kurma)
    .
  • Lazz Kurma untuk isteri (Susu Kambing Kurma Pracampuran)
    .

2. Set Mak Buyung (Susu kambing Lazz untuk ibu mengandung)

  • Lazzchoco (Susu Kambing Kurma Perisa Coklat) -500g
    .
  • LazzKurma (Susu Kambing Kurma ) -500g
    .
Bacaan menarik: Ramai ibu hamil minum susu kambing lazz & merasai banyak perubahan positif. Baca respon mereka yang sangat gembira disini!

Set ini sesuai di minum oleh isteri yang berbadan dua. Dan mengalami tanda tanda berikut.
  • Tidak boleh telan susu semasa hamil, tetapi mahu yang terbaik untuk kandungan.
    .
  • Mahu mengurangkan risiko bayi lahir terkena kuning selepas lahir nanti.
    .
  • Komited dalam mengamalkan diet sihat dan organik semasa hamil.
    .
  • Mencari pemakanan yang memberi kebaikan buat ibu dan juga bayi di dalam kandungan.
    .


3. Set Kombo Susu Meriah (Khusus untuk wanita menyusu badan)

  • Lazzcafe
    .
  • Lazz Kurma
    .
  • Lazzchoco
    .
Pengambilan susu yang mencukupi semasa menyusu akan membekalkan kalsium dan juga zat besi yang di perlukan badan dalam penghasilan susu ibu yang banyak.


4. Set Pakej Jimat - Stok anak sebulan.

Dalam set ini, anda akan memperolehi 6 kotak Lazz susu kambing pada harga RM228 untuk semenanjung Malaysia. Dan RM246 untuk Malaysia Timur.

Sekiranya anda masih belum yakin nak cuba susu ini, Ibu galakkan anda baca testimoni mereka yang dah mencubanya.
Bacaan menarik: Nak baca testimoni sebenar dari mereka yang menggunakan susu kambing Lazz? Teruskan disini!


Pengedar susu Lazz berhampiran anda?

Ok, sekarang ni nak cari di mana susu ni. Ada ke di jual di pasaraya & kedai kedai?

Jawapannya memang tak ada. Seeloknya dapatkan dari pengedar rasmi. Ibu ada kongsikan dalam senarai di bawah.
Bacaan menarik: Ini senarai pengedar Lazz susu kambing di Malaysia. Cari yang paling hampir dengan anda!

Akhir kata.

Susu kambing jenama Lazz ni bagus tau, tak perlu susah susah nak cari di kedai. Kita boleh pesan saja online.

Dan mereka akan hantar terus ke alamat. Senangkan.

Tapi, kalau anda masih rasa ragu tentang jenama susu kambing yang ingin di pilih. Jangan risau. Baca saja artikel di bawah ni.
Bacaan menarik: Susu Kambing untuk bayi, Ini pilihan jenama susu kambing terbaik di Malaysia!
Susu Kambing Lazz! Review harga & kebaikannya untuk seisi keluarga. Reviewed by Ibu Syurga on Julai 25, 2018 Rating: 5

27 ulasan:

  1. Mmg Kelaz ye kak.hehehe. Aah kadang ad sesetengah susu kambing bau sikit. Nak kene try ni. Nak perisa coklat dgn kurma tu. Mcm best.huhuhu

    BalasPadam
  2. Saya memang penggemar susu jadi nanti bolehlah cuba produk Lazz ni sebab tak pernah cuba sebelum ni. Berminat dengan Lazzkurma tu, mesti tinggi khasiatnya kan? Terima kasih sebab perkenalkan produk ni!

    BalasPadam
  3. Susu kambing ni banyak khasiat nye. I The price pun not bad if compare to its benefit. Boleh la introduce kat member nanti.

    BalasPadam
  4. good to know this brand, now I can try this goat milk. I like to drink goat milk now, I just finished another brand.

    BalasPadam
  5. kalau ada perisa coklat ni boleh lah kak lily cuba, bukan apa probia dulu pernah minum susu kambing yang putih tuh berbau lah

    BalasPadam
  6. Ha aa.. TB pernah try Lazz ni .. sedap sangat2.. tak berbau hamis pun.. memang laju je minum.. hehehe.. ni saja nak try beli balik.. nak tau boleh minum lagi ke tak atau masa pregnant je suka minum.. huhu

    BalasPadam
  7. aida kurang skit dgn susu kambing.
    more to susu lembu fresh tu. skang kan byk jenis susu lembu yg sedap2 belaka.
    yes. dulu kala susu kambing tak sedap. sebab tu aida x gemar sgt.
    tapi now, aida percaya ia da di modify agar lebih sedap kan.
    r&d dah dipertingkatkan. terutama nak menarik anak utk minum.

    BalasPadam
  8. Bella suka susu kambing tapi memang betul kata sis, kalau hamis, siapa nak minum kan? Susu Lazz ni siap boleh order online lagi bagus. Nak try lah!

    BalasPadam
  9. pernah minum susu kambing yg fresh ms kecik2 dlu tp yg jenis mcm ni xpernh rasa lagi tp ada baca yg ckp ok bila minum..tq share info berkenaan produk Susu Kambing Lazz

    BalasPadam
  10. teringin sangat nak merasa susu kambing Lazz ni... ramai kata best dan tidak berbau hamis macam susu kambing yang lain.. dengar2 bagus juga utk org yg ikhtiar nak hamil kan.... moga ada rezeki wawa hamil nanti,,,

    BalasPadam
  11. Susu lazz sh lama dlm pasaran dan anatar susu yang byk +ve comments.. pernah bagi anak.Liez yang sulung minum masa umur 2tahun dr umur 2 tahun, dia suka sgt

    BalasPadam
  12. Susu kambing bukanlah kesukaan sis..memang tak leh telan, tapi daging kambing sis makan pulak..umm pelik kan. Sis dah pernah try mcm2 jenama..tp mmg tak leh telan

    BalasPadam
  13. Bagusnya susu kambing Lazz ni. Dah la tak berbau hamis, ada pelbagai perisa pulak tu. Sebab still ingat dulu pernah minum susu kambing, perghhh rasa dia memang tak sedap dan rasa kembang kat tekak. lepas tu terus fobia nak minum susu kambing.

    BalasPadam
  14. Tak pernah minum susu Lazz ni atau susu kambing jenama lain.
    Sebab risau ada bau.. heehe
    tapi bila tengok ramai kata susu Lazz ni Lazatttt, boleh try ni.
    Nanti nak suruh adk ipar yang pregnt try minum jugak..

    BalasPadam
  15. susu kambing ni mmg anak sedara saya minum sebab dia alergik dan susu ni mmg sesuai dengan dia..plg best org kata susu kambing ni protein dia tinggi dan bagus untuk imunisasi badan...

    BalasPadam
  16. Susu Kambing memang baik untuk kesihatan, terutamanya untuk pencernaan. Rupa-rupanya Lazz ini diimport dari Holland.Terdapat banyak perisa pula, nanti kita cuba yang perisa Chocolate tu. Chocolate is my favourite.

    BalasPadam
  17. Banyak produk susu kambing sekarang tak macam dulu, susah nk dapatkan susu kambing formula

    BalasPadam
  18. i know a lot of ppl recommend goat milk~ but I a bit scare of the smell ... >.< hope this brand will not have such smell :P

    BalasPadam
  19. Bestnya susu kambing. Baguslah ada susu tepung mudah bancuh untuk seisi keluarga macam ni. Nk try lah

    BalasPadam
  20. Banyak betul set yang ada dalam susu kambing lazz ni. Ada macam macam perisa untuk macam macam orang. dari kanak kanak , lelaki dan perempuan. warga emas pun boleh

    BalasPadam
  21. belum pernah lagi cuba susu kambing lazz ni, selalu masa hamil dulu minum susu kambing fresh beli in bulk dari ladang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah kita aju. Selalu juga minum susu kambing masa ppeknen dulu. Susu ibu hamil terbaik untuk wanita mengandung.

      Padam
  22. Saya rekomen 100% minum susu kambing LAZZ.. rasanya tidak hamis.. malah BERKHASIAT.. anak2 pun memang minum LAZZ.. bagusnya juga untuk penghadaman..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ibu dah guna lazz susu kambing sebagai susu formula untuk anak. Oklah. Wildan pun ok. Susu tepung pilihan keluarga kami.

      Padam
  23. Nak tanye..kalo utk ibu yg tgh nyusu bleh kurangkan kuning pada baby yg nyusu tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau yang minum maknya, apa salahnya. Salah satu cara tambah susu ibu. Susu ibu banyak anak pun digalakkan minum susu ibu untuk kebahkan demam kuning.

      Padam
    2. Tak ada susu formula terbaik untuk digunakan anak kita yang demam kuning selain susu badan. Semoga anak cepat sembuh ya

      Padam

Hak Cipta Terpelihara Kasihnya Ibu Membawa Ke Syurga © 2017-2018

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.