Biar betul susu kambing tak bau hamis? Serius weh! Tak percaya, cuba try Lazz!

susu kambing lazz
Tak kira baik macam manapun khasiat susu kambing, kalau baunya tak menyenangkan.

Rasa rasa ramai ke orang yang minum?

Mujurlah sekarang ni ada susu kambing organik di pasaran yang tak berbau. Rasanya pun sedap memikat. Sekali rasa teringat ingat.

Jenama susu kambing yang di maksudkan adalah Lazz.

Mari kita mengenali jenama yang sedang meningkat naik ini.




Susu Kambing Lazz, Memang Kelazz.. Mbekk!

Susu ini di pasarkan oleh Lazz Ain Marketing yang menghasilkan produk tenusu  susu kambing asli yang di import dari Holland. 

Holland memang terkenal dengan teknologi perladangan dan tenusunya. Siapa yang tak kenal jenama susu Dutch Lady kan? Syarikat Holland lah tu.
Bacaan menarik: Susu Dutch Lady jenama yang diyakini, Ini sebabnya ia menjadi pilihan ramai keluarga di seluruh dunia!
Balik kepada topik asal, syarikat yang mengeluarkan Lazz telah ditubuhkan pada tahun 2015 dan beribu pejabat di Seremban. 


Keistimewaan Susu Kambing tepung Jenama Lazz?

Susu kambing keluaran syarikat ini adalah 100% organik. Ini bermakna makanan kambing kambing susu dari Holland ini di jaga sebaiknya dari sumber semulajadi.

Susu Lazz terdiri daripada 4 perisa yang lazat, iaitu:
  1. Perisa original susu kambing
    .
  2. Perisa susu kambing original berserta kurma
    .
    Bacaan menarik: Sedap ke susu kambing kurma jenama Lazz? Baca respon pengguna sekarang.
    .
  3. Perisa susu kambing kopi berserta kurma
    .
  4. Perisa susu kambing coklat berserta kurma
    .
Kambing susu Holland ini bukan dari jenis GMO (Genetically modified organics) dan Alhamdulillah setakat ini susu Lazz mendapat sambutan di seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei.

Selain itu, Susu ini di sasarkan khas untuk beberapa golongan.

Siap ada set khas untuk setiap kumpulan lagitew.

Contohnya.


1. Set Sejoli (Susu kambing Lazz untuk suami isteri)

  • Lazzcafe untuk suami (Kopi Pracampuran Susu Kambing Kurma)
    .
  • Lazz Kurma untuk isteri (Susu Kambing Kurma Pracampuran)
    .

2. Set Mak Buyung (Susu kambing Lazz untuk ibu mengandung)

  • Lazzchoco (Susu Kambing Kurma Perisa Coklat) -500g
    .
  • LazzKurma (Susu Kambing Kurma ) -500g
    .
Bacaan menarik: Ramai ibu hamil minum susu kambing lazz & merasai banyak perubahan positif. Baca respon mereka yang sangat gembira disini!

Set ini sesuai di minum oleh isteri yang berbadan dua. Dan mengalami tanda tanda berikut.
  • Tidak boleh telan susu semasa hamil, tetapi mahu yang terbaik untuk kandungan.
    .
  • Mahu mengurangkan risiko bayi lahir terkena kuning selepas lahir nanti.
    .
  • Komited dalam mengamalkan diet sihat dan organik semasa hamil.
    .
  • Mencari pemakanan yang memberi kebaikan buat ibu dan juga bayi di dalam kandungan.
    .


3. Set Kombo Susu Meriah (Khusus untuk wanita menyusu badan)

  • Lazzcafe
    .
  • Lazz Kurma
    .
  • Lazzchoco
    .
Pengambilan susu yang mencukupi semasa menyusu akan membekalkan kalsium dan juga zat besi yang di perlukan badan dalam penghasilan susu ibu yang banyak.


4. Set Pakej Jimat - Stok anak sebulan.

Dalam set ini, anda akan memperolehi 6 kotak Lazz susu kambing pada harga RM228 untuk semenanjung Malaysia. Dan RM246 untuk Malaysia Timur.

Sekiranya anda masih belum yakin nak cuba susu ini, Ibu galakkan anda baca testimoni mereka yang dah mencubanya.
Bacaan menarik: Nak baca testimoni sebenar dari mereka yang menggunakan susu kambing Lazz? Teruskan disini!


Pengedar susu Lazz berhampiran anda?

Ok, sekarang ni nak cari di mana susu ni. Ada ke di jual di pasaraya & kedai kedai?

Jawapannya memang tak ada. Seeloknya dapatkan dari pengedar rasmi. Ibu ada kongsikan dalam senarai di bawah.
Bacaan menarik: Ini senarai pengedar Lazz susu kambing di Malaysia. Cari yang paling hampir dengan anda!

Akhir kata.

Susu kambing jenama Lazz ni bagus tau, tak perlu susah susah nak cari di kedai. Kita boleh pesan saja online.

Dan mereka akan hantar terus ke alamat. Senangkan.

Tapi, kalau anda masih rasa ragu tentang jenama susu kambing yang ingin di pilih. Jangan risau. Baca saja artikel di bawah ni.
Bacaan menarik: Susu Kambing untuk bayi, Ini pilihan jenama susu kambing terbaik di Malaysia!