About Ibusyurga

 Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera.

Kami amat menghargai kesudian tuan puan mengunjungi ke portal ibusyurga.blogspot.com yang merupakan portal informasi kategori travel seperti tempat menarik di melaka, kategori homestay seperti homestay di melaka. Laman kami banyak berkongsi homestay melaka yang sesuai untuk pelbagai tujuan. Contohnya sekiranya ingin bercuti di tepi pantai, homestay di klebang sangat menarik. Sekiranya inginkan pengalaman berbeza, lebih baik anda tinggal di homestay kontena melaka yang lengkap dengan kolam renangnya sendiri. Atau jika anda ingin bercuti di pesisiran pantai semenanjung melaka, tempah saja homestay kuala sungai baru yang terletak di perkampungan nelayan. Memang banyak penginapan homestay di melaka tepi pantai.

Portal Ibusyurga.blogspot.com juga seringkali dikunjungi ramai kalangan ibu yang mencari info pemakanan tambahan semasa mengandung. Jadi info susu untuk ibu mengandung yang tidak mempunyai gula tambahan. Kebanyakan mereka memilih jenama susu frisomum, dan susu anmum sepanjang 9 bulan kehamilan.

Portal Ibusyurga.blogspot.com juga menjadi rujukan ibu ibu yang mempunyai anak yang culas makan. Jadi informasi mengenai susu formula diperlukan terutama untuk ibu muda dengan anak pertama kerana masalah kekurangan susu badan. Antara jenama susu tepung yang menjadi pilihan ibu ialah susu pediasure. Perlu diingatkan, susu formula di pasaran seperti susu s26, susu dugro, susu fernleaf, susu enfagrow dan susu friso sangat tidak digalakkan sebagai sumber utama pemakanan anak anak. Susu ibu tetap susu utama. Tiada susu formula terbaik buatan manusia yang dapat menggantikan susu ibu. Info mengenai botol susu yang sesuai dengan memberikan pengalaman hampir sama dengan penyusuan badan.

Selain itu, bagi mereka yang mempunyai masalah alahan pada susu berasaskan susu lembu, artikel mengenai susu kambing terbaik juga banyak menjadi rujukan pembaca kami. 

Rata rata pembaca kami juga telah berkeluarga, jadi kebanyakan mereka sedang mencari kediaman untuk keluarga. Antara artikel hartanah yang menjadi pilihan adalah mengenai kontraktor rumah yang berpengalaman lama bina rumah atas tanah sendiri. Golongan yang bakal pencen juga rata rata menyukai menjual rumah dengan segera dan kemudian beli tanah di kawasan kampung untuk bersara. Kebanyakan mereka mempunyai lebih dari sebuah rumah. Jadi ini tidak menjadi masalah untuk mencari ejen hartanah bagi servis jual rumah.


Catat Ulasan